PER QUÈ VANWOOW?

Plataforma Social y Col·laborativa turística que tracta la Despoblació

50% dels nostres beneficis recolzen causes que tu decideixes

100% compromisos amb la idea de fer-te gaudir d’experiències increïbles

SI VOLS GAUDIR DE NOVES AVENTURES, ESTÀS EN EL LLOC ADEQUAT

T’oferim una nova alternativa per planificar els teus viatges i escapades en autocaravana.

Descobreix micropobles en els que pots pernoctar i viure experiències úniques de la mà dels seus habitants.

Formaràs part d’una Comunitat de viatgers itinerants que fugim de zones massificades i busquem conèixer bé els llocs que visitem.

A més a més, els teus viatges amb Vanwoow ajuden a dinamitzar els petits pobles que es troben en vies d’extinció i amb la teva aportació contribuiràs a donar-li’ls vida..

12 CURIOSITATS SOBRE LA DESPOBLACIÓ QUE NECESSITES CONÈIXER

Infografía sobre la despoblación boton cerrar
MOSTRA-M’HO

CÓM ENS POTS AJUDAR?

Actualment estem viatjant per la península descobrint un gran nombre de micropobles, creant experiències i posant en valor els seus atractius per a tu.

Icono de una casa

Coneixes micropobles?

Si vius a un micropoble o has visitat cap en el que hi serien oberts a rebre viatgers itinerants i mostrar la seva forma de viure.

ESCRIU-NOS
Icono de una caravana

Col·labora com a Beta Tester

Sent la emoció de tastar les nostres experiències abans que ningú i de forma gratuïta per donar-li’ls el vist i plau abans de presentar-les a la Comunitat Vanwoow. Ajuda’ns a millorar amb la teva valoració i opinió.

ESCRIU-NOS
Simbolo de la moneda europea

Col·labora amb una bona causa

Difon el projecte. Comparteix-lo en xarxes socials. Digues-ho als teus amics. Permetrem que caiguin a l’oblit quasi 4.000 municipis? També ens agradarà escoltar la teva proposta de col·laboració.

ESCRIU-NOS!

ELS NOSTRES VALORS

  • Realitzem un Turisme Slow, responsable y conscient per endinsar-nos a la cultura i tradicions locals.
  • La nostra forma de Turisme també és sostenible. Esborrem la petjada eco accions que ajuden a millorar el medi ambient.
  • Les experiències que dissenyem als micropobles potencien els seus recursos i valors i tenen com a objectiu dinamitzar el lloc i així evitar la seva despoblació.
  • Fomentem el treball digne, la igualtat d’oportunitats, la producció col·laborativa, posant al centre les persones i la sostenibilitat de la vida.
  • Impulsem activitats que enforteixen els vincles del sector autocaravanista amb altres àmbits econòmics i agents socials i culturals del territori per a generar noves oportunitats.
  • Treballem per a crear un model organitzatiu cooperatiu integral, on la presa de decisions sigui horitzontal i la participació igualitària.

HOLA! SOM VANWOOW

Foto Auxi Auxi
"La genuïna"

Ana és dolça i salada. Devoradora de pizza nivell expert. La talentosa i creativa del grup. Té tanta imaginació com rínxols en el seu perspicaç cap

Foto Manu Manu
"Mestre de les Plantes"

Auxi és energia i passió en estat pur. Del seu cap surten les millors idees i el manual d’instruccions per armar-les.

Foto Ana Ana
"Pizzamaniac"

Javi és curiositat i eficàcia. Gran pencaire i gran friki. Costa que es llevi de la cadira però si dius les paraules màgiques farà un salt de sobte: “anem-hi de canyes.

Foto Txell Txell
"Col·leccionista de mapes"

Manu, sempre de bon rotllo, és un personatget que ràpidament et contagia amb la seva alegria i ganes de viure. Però si comença a parlar de plantes... FUIG!

Foto Javi Javi
"Freak Nº1"

Txell està sempre preparada per viatjar. L’alba sempre l’agafa dormint, però té una gran col·lecció de memorables capvespres viscuts.