Icono de persona

Anfitrions

Vius a un micropoble i disposes d’un terreny per aparcar una autocaravana? Vols crear una experiència i augmentar els teus ingressos?

Icono casa

Productors locals

Vius en un micropoble i realitzes un ofici que t’agradaria mostrar en forma d’experiència?

Icono edificio

Ajuntaments

T’agradaria acollir viatgers en autocaravana de la Comunitat Vanwow al teu Micropoble?

Usuario satisfecho

El turisme d’Autocaravanes pot donar vida a un poble que no disposa de recursos suficientes pels visitants que volen passar més d’una nit. Vanwoow t’ajuda per que es faci en termes de Sostenibilitat

Marta F. / Alcaldessa de Valtorres
Usuario satisfecho

Vanwoow és un projecte innovador desde la perspectiva de les ESS: potencialment incorpora un equip (sòcies de treball), caravanistes (sòcies consumidores-usuàries) i micropobles (sòcies col·laboradores o de serveis) a través d’un dels pocs exemples de cooperativisme de plataforma que tindrem en breu. Està sent un plaer acompanyar a l’equip en el seu camí

Guernica F. / LabCoop
Usuario satisfecho

De la mateixa forma que es gaudeix d’un descobriment inesperat i amb encant, trobar-nos amb vanwoow va significar conèixer una entitat amb motivacions genuïnament solidàries , que deixa la cultura de l’esforç de costat perquè és una entitat que funciona naturalment per adaptar-se i optimitzar l’entorn. Vanwoow és una inspiració

Natxo V. / Educaires

OFEREIX EXPERIÈNCIES

Les experiències de Vanwoow són activitats on pots posar en valor la vida rural del teu poble i mostrar al viatger itinerant l’entorn natural que l’envolta, la pràctica d’un esport, cuinar un plat típic, mostrar la teva cultura mitjançant tallers o activitats.

Qualsevol persona pot convertir-se en Amfitrió del seu poble: particulars apassionats per donar a conèixer qualssevol de les seves capacitats, guies certificats, productors locals, instructors, petits negocis, professionals, administracions, etc.

Com es veurà recompensada la teva acció?

  • Coneixeràs gent nova i t’ho passaràs genia

  • Mostraràs teu Poble, ajudant a donar-li visibilitat en el mapa de la despoblació

  • Formaràs part d’una gran Comunitat i tindràs visibilitat davant de gent que té inquietuds molt similars a les teves.

  • Obtindràs un ingrés extra mentre comparteixes una passió

  • Decidirás en qué proyectos se invierten los beneficios de Vanwoow

PROJECTES CONTRA LA DESPOBLACIÓ

Busquem associacions, organismes, projectes i entitats que lluiten contra la Despoblació del nostre territori. Et donem l’oportunitat d’unir-te ala Comunitat vanwoow.

Beneficis de Col·laboració

  • Tindràs gran visibilitat davant una Comunitat d’usuaris viatgers, que són els millors ambaixadors dels llocs que visiten.

  • Si el teu projecte és el més valorat per la Comunitat, podràs rebre finançament Vanwoow reserva part dels beneficis nets a la lluita contra la despoblació.