On pernoctar a
Kuartango, Álava

On pernoctar a Kuartango

Parking junto a las piscinas
Pernocta gratuïta
Capacitat per a 5 vehicles

Servicios

Aigua potable
Área de pernocta en Kuartango

Què fer a Kuartango

Missing image

Visita al Salt del Nervion

Es tracta del major salt d'aigua de la Península Ibèrica amb 222 m d'alçada. Pots observar-lo des de dalt, gaudint d'una meravellosa panoràmica o des de baix, sorprenen-te per la imponent caiguda.

Esports i Aventura
Missing image

Visita la Casa Torre Urbina Basabe

Alberga el testimoni més antic de l'única batalla romana que va tenir lloc a Euskadi. El Centre d'Interpretació de la Batalla de Andagoste permet traslladar-se a dos mil anys enrere gràcies a les seves exposicions.

Cultura
Ruta de la Lobera en Kuartango

Ruta de la Llobera

Ruta circular d'uns 15 km de recorregut. Nivell alt / mitjà. BTT o senderisme. Recorre la Serra de Gibijo i descobreix antigues loberas, boscos, formacions càrstiques i un paisatge màgic.

Cultura

El poble de Kuartango

Zuazo-Kuartango és la capital dels 10 consells que formen l'Ajuntament de Kuartango. Tots dispersos en una bella i verda vall formada per les serres d'Arkamo, Gibijo i Badaia. A la vora del riu Baias es troba l'Antic Balneari que va tenir la seva època d'esplendor a finals dels s. XIX i que avui en dia s'ha convertit en una eina contra la despoblació, servint d'atractiu per a que noves iniciatives empresarials vulguin establir-se en la localitat. El bell passeig al costat del riu o la visita a l'església romànica del s. XIII, son alguns dels atractius d'aquest petit micropoble.

Descubre Kuartango

Serveis que pots trobar a Kuartango

Restaurant en Kuartango

Restaurant
Missing image

Botiga

Comentaris (0)