On pernoctar a
Guimerà, Lleida

On pernoctar a Guimerà

Aparcament per a autocaravanes sense serveis. A prop de les piscines municipals i el centre de la vila.

Carrer Sant Miquel s/nCiutadilla
Pernocta gratuïta
Capacitat per a 4 vehicles
Estada màxima de 3 dies

Servicios

Piscina
Pet friendly
Área de pernocta en Guimerà

Què fer a Guimerà

null en Guimerà

Visita la Torre del Castell de Guimerà

Cultura
null en Guimerà

Visita l'Església Parroquial de Santa Maria

Cultura
null en Guimerà

Ruta pel riu Corb al Santuari de Bovera

Naturalesa
null en Guimerà

Ruta BTT a Verdú

Esports i Aventura

El poble de Guimerà

El poble de Guimerà, ubicat al sud de la comarca de l’Urgell, és un exemple de recinte medieval rural. És un dels pobles que ofereix més bellesa al visitant. El paisatge del seu terme deixa veure estrats de pedra i vegetació de pins, alzina i rebolls. Els marges de pedra marquen els desnivells conreats dels turons i salven les terres de l’erosió de l’aigua de les pluges. Llevat de la llenca estreta d’horts regats pel Corb, els cultius són de secà: cereals, ametllers, oliveres i vinya. És una vila medieval que té una fisonomia única; un laberint de carrers s’enfilen cap a l’església i el castell , creant un original joc de formes arquitectòniques que podrien fer pensar en racons de plena Edat Mitjana. El poble fou declarat l’any 1975 Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN) com una agrupació d’habitatges i edificis singulars. Perdre’s pels carrers del poble, pujar fins a dalt de tot i contemplar la panoràmica de la vall des de la torre és una descoberta sorprenent. A més a més, Guimerà té bons productes de la terra per digerir aquesta rica història: entre ells tenim l’oli, el vi, la cansaladeria i la pastisseria. D’aquesta última cal destacar-ne les orelletes, els cócs, els carquinyolis i el pa cuit al forn de llenya. Tots aquests productes contribuiran a fer gaudir d’una manera més interessant la visita a la població.

Descubre Guimerà

Serveis que pots trobar a Guimerà

Fleca en Guimerà

Forn i pastisseria Prats "Cal Canyo"

Forn i pastisseria familiar i tradicional amb molts anys d'experiència en l'ofici de forner. Tenen pa tot l'any, "rodò" o de "barra".

Fleca
Botiga en Guimerà

Molí d'oli "Cal Jan"

Elaboració d'oli verge extra d'olives arbequines obtingut pel sistema tradicional en un molí de pedra centenari. Venda directa.

Botiga
Casa rural en Guimerà

Cal Bovera

Casa rural d'estil tradicional però ben equipada i amb una capacitat de fins a 15 persones.

Casa rural

Comentaris (0)