Fondo placeholder loader

Atrau Tursime CARAVANING amb les ajudes MUNITIC per a la digitalització de l'turisme en municipis d'Andalusia

Així són els nous ajuts per a la digitalització de l'Turisme a Andalusia

Publicades les bases reguladores de la subvenció MUNITIC de la Conselleria de Turisme, Regeneració, Justícia i Administració Local en la qual es concedeixen subvencions en règim de concurrència competitiva, dirigides a la implantació de noves tecnologies i la comunicació de l'potencial i els recursos turístics de petits municipis.


Existeix ha una partida de 6 milions d'euros per a projectes de fins a 30.000 euros que estan subvencionades a el 100%.


Alguns dels requisits són:

  • No ostentar el títol declaració de Municipi Turístic d'Andalusia.
  • Ser una població menor a 100.000 habitants

Puntuació més per a municipis amb menys de 20.000 habitants, que tingui un caràcter innovador, la contribució a l'accessibilitat universal, reducció de l'impacte ambiental i la creació d'ocupació, i la millora de la desestacionalització, són punts clau de la valoració dels projectes presentats.


Pots consultar tota la informació de l'BOJA aquí

Necessites atreure turisme Caravàning i mesurar el seu impacte?

En Vanwoow som experts en turisme Caravàning i posem a la teva disposició la nostra tecnologia i experiència per ajudar-te en l'atracció d'aquest tipus de turisme que creix any rere any un 30%.

Caravaning es presenta com una de les opcions de turisme més segur ja que permet guardar les mesures higienicosanitàries que estableix Sanitat.

Creem rutes Caravaning per posicionar el teu destí com a opció turística per al col·lectiu viatger d'autocaravanes i camper. Posem al teu abast la capacitat de conèixer el comportament de l'turista caravaning per millorar l'estratègia turística.

Generem atracció de turisme Caravaning comunicant a través dels nostres potents canals de comercialització.

Fem servir tecnologia BIGDATA per conèixer el comportament de l'turista caravaning i oferir-eines que puguin ajudar-te a millorar l'estratègia turística per a aquest segment.

Anàlisi i Investigació de Dades

Demografia, despesa mitjana de l'viatger en comerços, pobles i rutes freqüents, factor repetició, consum d'experiències, temps d'estada, traçabilitat de rutes.

Equilibri Territorital

Centrem els nostres esforços perquè el turista caravaning descobreixi nous municipis no posicionats turísticament.

Desmassificació

Redistribuïm turistes als territoris Vanwoow gràcies a el coneixement sobre les tendències, gustos i llocs més visitats pel col·lectiu caravaning.

Aprenentatge

Realitzem seguiment de l'comportament turístic que visita la zona per incloure punts de millora en l'estratègia.