logo
El joc de taula per a amants de l'caravaning i els micropobles

El joc

Visitar Alange en el Mes de les Orquídies. Cerca fòssils de dinosaures a Préjano. Tenir el teu baptisme subaquàtic a Santa Combinha. Fer la ruta dels miradors i les fonts de Fulleda ... Si viatges amb la casa a sobre, no hi ha cap racó ni micropoble de la Península que no puguis recórrer.

Demostra que ets el Viatger més expert en això de l'caravàning. ¡Recorre la nostra geografia de cap a peus i fes-te amb el trofeu Vanwoow!

Tria què micropobles visitaràs acuradament. Tracta de realitzar el màxim nombre d'experiències diferents i participa en els esdeveniments més típics de cada poble.

Escull un paper de viatger segons el teu rotllet i filosofia de viatge.

Compra el vehicle òptim per realitzar la teva ruta i posa algun impediment als teus rivals pel camí a través dels efectes de carta: "ITV favorable", "poti ple", "control de sobrepès", "càrrega solar màxima", "cafeïna en vena "...

"Viatja en una mini camper, un Hymer integral, una caravana Bürstner, un caputxina Carado, un camper Etrusc entre d'altres súper vehicles i traça la teva estratègia per fer-te amb el premi a el millor viatger Vanwoow.

Segur que serà divertit!

Ilustración carretera y caravanas

Objectiu social i educatiu

Un joc de taula creat i pensat per l'equip Vanwoow per a amants de l'caravaning i dels micropobles.

La idea va néixer durant el Crowdfunding que vam posar en marxa al novembre de 2019.

Com a grans ambaixadors dels petits pobles, hem volgut mostrar algunes de les tradicions, experiències i festivitats que durant els nostres viatges hem anat descobrint pels municipis més recòndits de país.

El joc de taula de Vanwoow és una petita mostra representativa de la riquesa cultural i patrimonial de la península ibèrica lliurat en un divertit joc de 2 a 6 persones.

El seu objectiu social: posar en valor el potencial dels petits pobles allunyats de l'turisme de masses per lluitar contra la despoblació de el món rural.

Ilustración cartas del juegoIlustración cartas del juego

Disseny i fabricació

Hem fabricat de manera artesanal aquest joc de taula en un petit taller anomenat "El Troquel" situat en un poblet de la Corunya, a Galícia.

L'equip d ' "El Troquel" treballa amb certificació FSC, cartró reciclat i fusta de boscos sostenibles.

La seva cura pel medi ambient i responsabilitat social, alineats amb els valors i principis de Vanwoow, fan que s'hagi convertit en un partner ideal per al disseny de les regles de joc i fabricació.

Els creadors

David Vaquero

És autor de SilenZe: Zombie City de l'editorial Tranjis Games, i coautor de Pizza Express, de l'editorial Encuny Games, juntament amb José D. Flores. Tots dos jocs van ser publicats en 2019. Àvid devorador de sèries i pel·lícules i cul inquiet de manual.

Ramón González

És un autor, editor i pare somiador. El seu primer joc va ser Krynea Battlefield el 2013 arran de el qual funda Encuny Games el 2015. Des de llavors ha participat en la creació i producció de multitud de jocs de taula. Soci de Ludo, creador efervescent i curiós insaciable.

Ana Galindo

És l'encarregada de el disseny i comunicació visual de Vanwoow, amb més de 6 anys d'experiència desenvolupant projectes de Disseny Gràfic i Màrqueting. Té tanta imaginació com rínxols en el seu cap

Juego de mesa caravanas

Fes-te amb el joc Vanwoow i converteix-te en el millor Viatger!

"Es un juego divertido. Una vez le coges el truco, aunque es necesario estudiar las instrucciones en la primera partida."Meritxell L.
"Me gustan las cartas de efecto. Súper original Vanwoow, enhorabuena."Pedro M.
"A mis hijos les encantó jugar. Aunque la pequeña tiene 6 años, acompañada de un mayor, puede jugar y aprender a viajar."Sara B.
"Súper educativo. He descubierto nuevas tradiciones y pueblos que no sabían que existían. Mi hijo no deja de repetir que quiere una integral como la del Juego, jajaja."Iván G.
"El tablero y las gráficas son de una calidad absoluta. Es un juego ligero cuando le coges el truco."Rocío R.