On pernoctar a
Bellpuig, Lleida

On pernoctar a Bellpuig

Parking per a autocaravanes sense serveis. Espai verd amb arbres i gespa que envolta a l'antic Convent de Sant Bartolomé. Zona de picnic i barbacoes.

Parc del Convent
Pernocta gratuïta
Capacitat per a 10 vehicles
Estada màxima de 2 dies

Servicios

Barbacoa
Piscina
Pet friendly
Zona Picnic
Área de pernocta en Bellpuig

Què fer a Bellpuig

Visita la Iglesia Parroquial de San Nicolás en Bellpuig

Visita l'Església Parroquial de Sant Nicolau

L'església de Sant Nicolau data de l's.XVI, i s'emmarca Dins de l'època tardogòtica amb portada d'estil renaixentista. En sumi interior Es troba un Veritable tresor: El Mausoleu de Ramon Folch de Cardona.

Cultura
Ruta por la Baronía de Bellpuig en Bellpuig

Ruta per la Baronia de Bellpuig

Recorregut molt pla, amb una zona de secà i una altra molt diferenciada dereg, i visita als dos nuclis històricomonumentals de Bellpuig i Anglesola.

Esports i Aventura
Visita el Convento de San Bartolomé en Bellpuig

Visita el Convent de Sant Bartomeu

Situat al costat de la zona de pernocta, la seva visita ens sorprendrà per la bellesa de les seves estàncies i els bells detalls arquitectònics

Cultura
Visita el Castillo de Bellpuig en Bellpuig

Visita el Catell de Bellpuig

Una passejada al costat de les restes d'aquest castell ens transportarà a époques passades.

Cultura

El poble de Bellpuig

Bellpuig s’assenta a l’oest de la comarca de l’Urgell, on les serres fan pendent cap a la plana. És la tercera vila en importància de l’Urgell, després de Tàrrega i Agramunt. El canal d’Urgell defineix una important zona de regadiu en el seu terme i proveeix el poble d’aigua potable; les rieres del Corb i de la Conca drenen les terres regades pel canal. El poble de Seana és una entitat municipal desentralitzada però depèn del municipi de Bellpuig . La població està ben comunicada amb una completa xarxa de carreteres, així com l’autovia Barcelona-Lleida i la línia de ferrocarril Lleida-Manresa-Barcelona. L’agricultura, la ramaderia i el sector de la indústria són els principals eixos econòmics de la població. El sector serveis també va adquirint cada vegada més importància dins l’economia de Bellpuig. La vila disposa de bons equipaments en serveis administratius, d’ensenyament, sanitat, cultura i esports. També hi ha una gran quantitat d’entitats culturals i esportives que donen vida a la població.

Descubre Bellpuig

Serveis que pots trobar a Bellpuig

Restaurant en Bellpuig

Restaurant La Fontana

Antic centre cultural reconvertit en un acollidor i original restaurant amb tocs minimalistes on gaudir d'una cuina elaborada però basada en la cuina de mercat tradicional.

Restaurant
Botiga en Bellpuig

Cansaladeria Capdevila

Productes carnics elaborats de forma artesanal amb fama a tota la comarca, especialment la botifarra negra i el bull blanc.

Botiga
Fleca en Bellpuig

Forn Salvador

Pa de poble, magdalenes, dolços tradicionals i unes "coques de recapte" per morir-se.

Fleca

Comentaris (0)