Descobreix
Ciutadilla, Lleida

On pernoctar a Ciutadilla

Aparcament per a autocaravanes sense serveis. A prop de les piscines municipals i el centre de la vila.

Carrer Sant Miquel s/n
Pernocta gratuïta
Capacitat per a 4 vehicles
Estada màxima de 3 dies

Servicios

Piscina
Pet friendly
Área de pernocta en Ciutadilla

El poble de Ciutadilla

Es troba entre la vall del riu Corb i la vall del Boixeró, a la zona de transició amb la Segarra. A l’edat mitjana va ser una vila dominada pels Guimerà. La poderosa silueta del castell marca la inconfusible imatge de la serra, des de la qual es dominen els horitzons oberts de l’Urgell i la Segarra. El seu terme és excel·lent per a la pràctica de l’esport de caça menor (perdiu, conill, tord, etc.). Els conreus de cereals, ametllers, oliveres i vinya configuren el paisatge juntament amb els petits boscos de pins i rebolls que inviten a passejar tot resseguint-ne els camins.

Descubre Ciutadilla

Què fer a Ciutadilla

Visita la Iglesia Parroquial de San Miguel en Ciutadilla

Visita l'Església Parroquial de Sant Miquel

Església gòtica del segle XIV que comparteix protagonisme amb el castell i amb les façanes dels edificis renaixentistes que hi ha per tot el municipi.

Cultura
Ruta de La Bovera y el rio Corb en Ciutadilla

Ruta de La Bovera i el riu Corb

Recorregut circular per recórrer la plana d'Urgell per pistes en bon estat i la companyia dels ametllers i les oliveres.

Naturalesa
Visita el Castillo Medieval en Ciutadilla

Visita al Castell medieval

Descobreix les restes del castell del qual, a causa de les espoliacions que ha patit des de 1908, només queda una alta torre quadrada de set plantes amb matacà i diversos murs. També es conserva el pati interior.

Cultura

Comentaris (0)