On pernoctar a
Bijuesca, Zaragoza

On pernoctar a Bijuesca

Junto a la fuente de los caños
Pernocta gratuïta
Capacitat per a 7 vehicles
Estada màxima de 3 dies

Servicios

Aigua potable
Missing image

Què fer a Bijuesca

Ruta de la Cuesta de Deza en Bijuesca

Ruta de la "Cuesta de Deza"

Ruta circular d'uns 7 km i baixa dificultat que recorre l'entorn natural de Bijuesca. Una antiga calçada romana que et portarà, entre fonts i camps de fruiters a la part alta del turó on gaudiràs d'una vista panoràmica de Bijuesca.

Esports i Aventura
Visita la Montaña de Colorines en Bijuesca

Visita la "Montaña de Colorines"

Una curiosa formació geològica formada per argiles i guixos versicolores de l'Keuper; grocs, taronges, ocres, morats, violetes són els protagonistes d'aquesta muntanya. Paratge especialment bonic a la primavera i la tardor.

Esports i Aventura
Visita El Pozo de los Chorros en Bijuesca

Visita "El Pozo de los Chorros"

A escassos 300 m de la localitat, aigües amunt de el riu Manubles, es troba aquest encantador racó de naturalesa desbordant que es converteix en visita obligada els mesos d'estiu per gaudir d'un refrescant bany.

Naturalesa

El poble de Bijuesca

Bonic poble que neix a la vora del riu manubles i puja pels vessants de la vall fins a ser coronat per les runes de l’antic castell del s. XIV. Alguns dels seus indrets més interessants son el pont medieval, la font de les 28 canelles o l’ermita de la verge del Castell, on gaudir d’unes inmillorables vistes del poble, la vall i els horts fruiters. El riu Manubles deixa uns preciosos salts d’aigua al seu pas per la localitat, com és el cas del “Pozo de los Chorros”, un indret màgic on gaudir d’un refrescant bany. Explica la llegenda que el seu fons és infinit com infinites són les sonrises de la gent que viu a Bijuesca.

Descubre Bijuesca

Serveis que pots trobar a Bijuesca

Restaurant en Bijuesca

Restaurant
Casa rural en Bijuesca

Casa rural

Comentaris (0)